Ge´nteresseerd?

Neem contact met ons op. Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken.

Ja, ik wil meer informatie

Finco Management BV is een onafhankelijke organisatie van accountants in business.

Onze mensen

Team plaatje Drs. H.M.P. (Herman) Tulen RA (1964).
Herman is sinds 1998 registeraccountant en zelfstandig werkzaam vanaf 1999. Daarvoor is hij actief geweest bij Ernst & Young in de controle en advisering van middelgrote en grote ondernemingen. Hij heeft daarnaast een brede ervaring opgedaan bij uiteenlopende non profit organisaties waaronder coöperaties, branche-organisaties en verzekeraars. Herman heeft een belangrijk deel van zijn Ernst & Young tijd en ook daarna besteed aan bijzondere onderzoeken. Naast overname- en fusieonderzoeken betrof dit ondermeer doorlichtingen, feitenonderzoeken, specialistische overheidsopdrachten en opdrachten van de Europese Commissie.
Kennis van treasurymanagement op basis van risicoanalyse en expertise van financiële instrumenten waaronder derivaten is een specialisatie die bij verschillende opdrachtgevers van grote waarde is gebleken.

Competenties: Authentiek en constructief

Het team bestaat verder uitsluitend uit vergelijkbare zeer ervaren specialisten (associates) die verbonden zijn aan het FINCO netwerk. Op aanvraag wordt u nadere informatie toegestuurd.

Onze samenwerking

FINCO werkt op project- of opdrachtbasis samen met diverse (middel)grote adviesbureaus en ervaren specialisten.